Den Gamle By

Skilte i Den Gamle By Gammelt interiør Gamle bygninger Udstilling med plakater Den Gamle By

Vi nærmer os enden på min mini Århus guide. Et af de sidste steder, som er værd at aflægge et besøg, hvis du kun er kort tid i byen, er endnu en klassiker, nemlig Den Gamle By. Det var længe længe siden, jeg havde været i Den Gamle By. Jeg var altså meget spændt på, hvordan det var blevet derinde siden da, og jeg vil sige, at jeg kun blev positivt overrasket. I Den Gamle By bliver du draget ind i diverse tidslommer fra det tidlige 1900-tal til 1970’erne og ikke mindst 17-1800 tallet. Du har mulighed for at gå ind i et hav af boliger og lejligheder, og besøge forskellige “familier”. Indretningen og fortællingerne er virkelig autentiske. Du kan også være heldig at møde og få en snak med en af personerne fra museet, som går rundt og forestiller at være fra det daværende tidspunkt, hvilket er med til at give en virkelig god helhedsoplevelse.Derudover kan du eksempelvis besøge de mange fine gamle butikker, besøge plakatudstillingen eller blot gå rundt på gader og stræder og føle at du er rejst tilbage i tiden. Den eneste fejl vi gjorde, da vi var på besøg, var at vi havde afsat alt for lidt tid. Man kan snildt tage en heldagstur til Den Gamle By, da der simpelthen er SÅ mange ting at se derinde. Det er det perfekte sted at tage hen på familie tur med både børn og voksne.
Psst! Husk at hæve kontanter, så du kan købe noget fra de fine gamle butikker. Især bageren fra 1800-tallet er simpelthen så hyggelig, og du får noget skønt bagværk derfra!

Hvor?

Viborgvej 2, 8000 Aarhus C 

Hvornår?

11. februar til 31. marts: 10.00-16.00, 1. april til 23. juni: 10.00-17.00, 24. juni til 13. august: 10.00 til 18.00 og 14. august til 30. december: 10.00-17.00

Andet?

http://www.dengamleby.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *