Væksthusene

Spiseplads hos Væksthusene Drivhus Væksthusene

Hvis du er til Botanisk Have i København er du med garanti også til Væksthusene i Århus, som er en del af Science Museerne. Midt i Århus i deres Botanisk Have, ligger nemlig et par enorme drivhuse. Her kan du i alt kan bevæge dig rundt i hele 4 forskellige klimazoner. Undervejs gennem din tur i drivhusene, kan du følge med på de forskellige elektroniske skærme. På skærmene kan du lære en masse om et hav af forskellige planter og blomster. Der er både informationer udarbejdet til børn og voksne alt sammen baseret på grundig forskning. Se eksempelvis smukke sommerfugle, store kaktusser, kødædende planter og mærk varmen og fugtigheden, og få følelsen af at være på den anden side af jorden. Der ligger også en vildt hyggelig og afslappet café i Væksthusene. Her fåes diverse skiftene tavleretter, sandwiches af enten terrine af langsand laks, røget culotte af øko gris eller sprængt kalv samt forskellige drikkevarer. Væksthusene er altså en rigtig god oplevelse for både børn og vokse, og endnu et plus er at det er helt gratis at kigge forbi.

Hvor?

Møllevejen 10A, 8000 Aarhus C

Hvornår?

Man-fre: 9.00-16.00, lør-søn samt helligdage: 10.00-17.00 (caféen åbner kl. 10.00 alle dage og lukker en halv time inden de nævnte lukketider)

Andet?

http://sciencemuseerne.dk/botanisk-have/oplevelser-i-vaeksthusene/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *