La Cabra

La Cabra set udefra Espresso maskine Kaffe og kage La Cabra

Vi forsætter med den lille Århus guide, og jeg vil anbefale jer stedet, hvor jeg helt klart fik Århus’ bedste kop kaffe, nemlig på La Cabra. La Cabra ligger i den fineste bygning, og interiøret i kaffebaren er virkelig stilfuldt. Nordisk med de smukke træelementer, enkelt og ikke mindst meget hyggeligt. La Cabra har eget risteri, og kaffen er hjemmebrygget. Min cappuccino var virkelig delikat og smagfuld. Man forstår straks, hvorfor La Cabra har vundet massevis af priser (som senest en 1. plads ved det danske barista mesterskab i 2017). Du kan selvfølgelig smage den skønne kaffe i kaffebaren, men de har også en rigtig fin webside. På websiden kan du læse mere om kaffens produktion og tilblivelse, købe de enkelte kaffer samt ‘abonnere’ på La Cabras kaffe, så du altid har friskbrygget kaffe stående derhjemme. Ved at blive abonnement får du eksempelvis også ekslusive typer af kaffe, samt en guide til hvordan kaffen skal brygges udarbejdet af La Cabras team. Så tag en tur forbi La Cabra og nyd en skøn kop kaffe. Og prøv endelig noget af det mest fabelagtige bagværk fra La Cabras bageri med Lasse Tronhjem i front. Jeg kan stensikkert anbefale ovenstående kager. Der fåes også french toast, 2 slags sandwiches, bread & butter med eget friskkærnet smør og en masse andre lækkerier!

Hvor?

Graven 20, 8000 Aarhus C
(Du finder også en afdeling af La Cabra på Aarhus Central Food Market)

Hvornår?

Man-fre: 8.00-18.00, lørdag: 9.00-18.00 og søndag: 10.00-17.00

Andet?

https://www.lacabra.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *