Juliette

Juliette Restaurant set udefra 3 retter Bord Juliette Restaurant

Jeg er taget et smut til Århus, og derfor vil jeg bringe en mini Århus guide i de kommende indlæg. Jeg vil omtale et par lækre steder, som virkelig er et besøg værd, hvis du kun har et par dage i byen. Første sted, som du bør smutte forbi, er brasseriet Juliette i Jægergårdsgade. Juliette serverer mad, der stammer fra det franske køkken, dog også med aner fra eksempelvis det asiatiske køkken. Stemningen og atmosfæren i det lille brasserie er virkelig hyggelig med stearinlys og fransk musik i højtalerne. Der er ikke en finger at sætte på maden, som virkelig er velsmagende og perfekt sammensat i forskellige smagskombinationer. Du kan både få morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og aftensmad hos Juliette, og til aften er det muligt at sammensætte din egen menu, vælge ugens tavlemenu eller blot vælge enkelte retter. Juliette er altså et virkelig hyggeligt sted at tage forbi sammen med enten din kæreste, mor eller ven/veninde og nyde et lille stykke af Frankrig i dejlige Århus!

Hvor?

Jægergårdsgade 54, 8000 Aarhus C

Hvornår?

Man-søn: 10.00-23.30

Andet?

http://juliette.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *