Designdelicatessen

Design varer Sofa og marmor Velour stol og pink bord Hylder med varer Endnu en super anbefalelsesværdig interiør butik, som jeg lige må dele med jer, er Designdelicatessen.
Designdelicatessen åbnede allerførst som webshop i 2005 men 3 år efter valgte ejerne bag, Eva og Christoffer, at udvide domænet og dermed åbne en flot butik på Frederiksberg. I den 500 kvm store butik (i flere etager) finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækre ting til hjemmet fra super fede designere. Designdelicatessens butik er først og fremmest et virkelig godt sted for dig at gå hen, hvis du mangler inspiration til din bolig, og har brug for at se tingene fysisk. Butikken formår at skabe flotte møbelsammensætninger i super fine materialer og farver, så som marmor, velour og i udvalgte farver, som matcher hinanden – og som ikke mindst følger boligtrenden. Det er altså muligt at gå rundt og se og prøve de forskellige kombinationer og derefter købe det hele eller nogle elementer derfra eller som sagt blot blive inspireret. Det er ikke kun store møbler, der fåes i butikken, men også et hav af lækre nips, bøger, lamper mm. som lige kan sætte prikken over i’et. Det vil altså næsten være umuligt for dig at gå tomhændet hjem. Man skal dog lige være opmærksom på at det ikke er hele sortimentet fra websiden (som rummer over 4000 varer), som findes i butikken på Frederiksberg – så tjek derfor også deres vildt lækre webshop.

Hvor?
Frederiksberg Allé 6, 1820 Frederiksberg
Hvornår?
Man-tors: 10.00-17.30, fredag: 10.00-18.00, lørdag: 10.00-15.00 og søndag: lukket
Andet?
https://designdelicatessen.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *