WestMarket

Hvis I har været rundt på de sociale medier det sidste stykke tid, har I nok ikke kunnet undgå at høre om det nye madmarked ude på Vesterbro, nemlig WestMarket. Min veninde og jeg var derhenne et par dage efter åbningsdatoen, og det var super lækkert og anbefalelsesværdigt. Selvom markedet var nyåbnet, og der stadigvæk var enkelte mangler, var indretningen blandt staderne stadigvæk super fed: rå, enkel og minimalistisk med rene linjer og store vinduespartier (i den ene side), samt mange siddepladser. Minimalismen gør, at markedet og dets stemning skiller sig ud fra eksempelvis Torvehallerne og Papirøen. Når du træder nærmere de forskellige stader, drages du ind i massevis af forskellige lækre gastronomiske universer, og du fyldes med tusindvis af indtryk, dog uden forvirring grundet markedets enkle opbygning. På WestMarket finder du både markedsbutikker samt madboder med alt fra cupcakes fra Guilty, pizza fra Mamemi, brød og kage fra KHORN, risotto fra Ris8, chokolade fra Xocolatl, gammeldags flæskestegs- og bøfsandwich fra Muuh and Oink til salater fra SMAG og jeg kunne forsætte! Der er altså med garanti noget til enhver smag både børn og voksne, vegetarer mm. – jeg kan klart anbefale salaterne fra SMAG samt deres falafler. WestMarket er altså til dig, der gerne vil have en gastronomisk oplevelse til overkommelige priser, og hvor du kan smage en masse forskelligt i rå men hyggelige omgivelser.

Hvor?
Vesterbrogade 97, 1620 København V
Hvornår?
Bagerier og caféer: 8.00-19.00, spisesteder: 10.00-22.00 (enkelte stader kan have specielle åbningstider)
Andet?
http://www.westmarket.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *