Tony’s

Bord 3 forskellige retter Interiør Kyllingevinger Pasta og bruchetta I forlængelse af mit indlæg om Madklubben Vesterbro, tænkte jeg lige at anbefale endnu en restaurant, som er en del af Madklubbens koncern, nemlig Tony’s. Tony’s er Madklubbens svar på det italienske køkken, der møder modernitet, og minder derfor en smule om restauranten Gran Torino, som også er en del af Madklubben. Èn ting vi var fuldkommen overrasket over var, at man kan få så vanvittig god og delikat mad til blot 225 kr pr. person for 3 retter – en fuldkommen fantastisk middag til en værdi af blot 495 kr alt inklusive med 2 gange drikkevarer, vand og brød med artiskok creme. Det er muligt, som på Madklubben Vesterbro, at sammensætte sin egen 3 retters menu, hvor der tages udgangspunkt i det italienske køkken. Du finder fx mange lækre pastaretter og desserter som tiramisu. Jeg kan helt klart anbefale en sammensætning af retter som først vitello tonnato, herefter chicken alfredo og til slut lemon pie – jeg vil love dig, at du ikke bliver skuffet. Atmosfæren i restauranten er meget intim og hyggelig pga. alle stearinlysene og også meget hjemlig, da du omgives af eksempelvis planter, bøger og håndskrevne tavler. Til slut er Tony’s beliggenhed virkelig også skøn – centralt (tæt på indre by og Nyhavn) men har samtidig en meget rolig beliggenhed lige ved Inderhavnen. Min mor og jeg valgte at spise derinde, inden vi skulle en tur i Skuespilhuset, som ligger i gåafstand fra restauranten. (OBS! De 3 sidste billeder, er fra den nye Tony’s på Østerbrogade – men den er mindst ligeså anbefalelsesværdig, og i samme italienske stil som Tony’s i Havnegade)

Hvor?
Havnegade 47, 1058 København K & Østerbrogade 79, stuen, 2100 København Ø
Hvornår?
Havnegade: Man-søn: 17.30-00.00 (køkkenet lukker 22.00 alle dage pånær søndag hvor det lukker 21.00)
Østerbrogade: Man-lør: 17:00-00:00 (køkkenet lukker kl. 22) og søndag: 17:00-23:00 (køkkenet lukker kl. 21).
Andet?
http://madklubben.dk/tonys/
http://madklubben.dk/tonys-oesterbro/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *