KADK – Udstillinger

Udstilling Kunstværk KADK udstillinger – af Johanne Schack KADK Udstillinger

Hvis du er til en lidt alternativ kultur oplevelse, og en udstilling med fyldt med spændende kreative løsningsforslag på diverse samfundsfaglige problematikker løst af nye design- og arkitektuddannede, er Det Kongelige Danske Kunstakademi Skolers udstillinger det helt perfekte sted for dig at tage hen. Ovenstående billeder er fra en af de tidligere afgangsudstillinger, der har fundet sted på KADK. Det var en virkelig kunstnerisk flot oplevelse, men også en udstilling der satte tankerne igang og var super interessant. Hele udstillingen var smukt opsat i flotte store haller, som skabte en helt speciel atmosfære. Et andet plus er, at det er fuldkommen gratis at komme ind, og du behøver ikke at være tilknyttet stedet på nogen måde. Hvis du virkelig er nysgerrig, kan jeg også klart anbefale dig at smutte forbi KADK’s hjemmeside, også her kan du nemlig finde en masse super seje og inspirerende informationer og billeder fra kandidaternes forskellige afgangsprojekter. Det er ikke kun afgangsudstillinger som skolen afholder, men også flere andre forskellige spændende udstillinger, som finder sted forskellige steder i København – du kan finde mere information på deres hjemmeside.

Hvor?

Udstillingsbygningen: Danneskiold-Samøes Allé 51, 1435 København K

Hvornår?

Næste afgangsudstilling strækker sig fra d. 28.01.2017 til d. 05.03.2017 (hver dag fra 11.00-18.00)

Andet?

https://kadk.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *