Gilleleje Badehotel

Seng på Gilleleje Badehotel Hotel stue Havet Gilleleje Badehotel

For et stykke tid siden var min kæreste og jeg på weekendophold på Gilleleje Badehotel. Placeringen er virkelig idyllisk – på Nordsjællands højeste punkt med udsigt ud over vandet omkranset af en masse smuk natur. Selve hotellet, som er opført i 1895, er virkelig autentisk og romantisk, og man får følelsen af at træde ind i en tidslomme, fra dengang det blev bygget. Indretningen er stadigvæk som et klassisk badehotel, nogle værelser er dog istandsat med moderne elementer som Hästens-senge og tv. På badehotellet er det muligt at få morgenmad og middag bestående af 3 retter. Retterne er skabt ud fra sæsonens råvarer, og du kan selv sammensætte menuen, som du ønsker. På badehotellet findes der også en hyggelig badeafdeling med sauna, dampbad mm. Her kan man også tilkøbe diverse behandlinger, hvis man ønsker dette. Det virkelig fine badehotel er altså den perfekte måde at koble af på og ikke mindst nyde naturen. Jeg kan klart anbefale gåturen langs Gilbjergstien til Gilleleje by, som er meget smuk. Udover den vanlige booking har Gilleleje Badehotel også sammensat mange forskellige lækre ophold til enhver smag heriblandt ‘Weekend Wellness’ og ‘Gourmetophold’.

Hvor?

Hulsøvej 15, 3250 Gilleleje

Andet?

http://www.gillelejebadehotel.dk

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *