Dora

Dora set udefra Puder og lamper Billeder og spejle Dora

Mor og datter, Sara og Frida, er ejerne bag interiør butikken DORA på Værnedamsvej. I den forholdsvis store butik finder du hundredevis af super lækre sager, og der fås både nye produkter men også unikke vintagevarer. Blandt de nye produkter kan du finde lidt mere skæve og sjove ting (både til børn såvel som voksne) som kendis pins med eksempelvis Kanye West, kort som også er en ræve masker, gummi fluesvamp og magisk bonzai træ. Der findes dog også smukke klassiske kategorier og items så som lamper, duftlys, puder og glas. DORA er altså endnu en super fin butik, hvor man kan finde gaven til enhver eller blot en fin ting til en selv eller ens bolig.

Hvor?

Værnedamsvej 6, 1619 København V

Hvornår?

Man-fre: kl. 10.00-18:00, lørdag: 10.00-16.00 og søndag: 12.00-16.00

Andet?

https://www.shopdora.dk

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *