Playtype

Neon logo hos Playtype Hylder med hæfter Hæfter Playtype

Forskellige produkter med typografi i fokus er, hvad du kan finde hos Playtype på Værnedamsvej. Den lille ellers minimalistiske butik falder straks i øjnene med pangfarver og neonskilte. Du kan derfor ikke undgå at blive draget af Playtypes univers, når du går forbi ude på gaden. På de hvide hylder finder du eksempelvis fede kopper, hæfter, postkort og plakater. Alle i et super lækkert og indbydende design. Playtype er altså butikken, som er perfekt for dig, der elsker enkelthed og minimalisme, men også nyder at spice din hverdag lidt op med produkter, som besidder en enkelt stramlignet skrifttype eller en farve, som folk ikke kan undgå at lægge mærke til. Udover køb de forskellige produkter i butikken, kan du også bestille Playtype til at designe netop den skrifttype, du står at mangler til din virksomhed, og de har ydermere et stort udvalg af seje skrifttyper, du kan købe og bruge til eksempelvis din hjemmeside.

Hvor?

Værnedamsvej 6, 1619 København V

Hvornår?

Man-fre: kl. 12.00-18:00, lørdag: 11.00-15.00 og søndag: lukket

Andet?

https://playtype.com/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *