Kaktus København

Flere kaktusser Kaktusser Små kaktusser Hvis du er helt vild med kaktus og sukkulenter og mangler én eller flere til vindueskarmen eller gulvet eller blot står og mangler en sød gave, er Kaktus København på Jægersborggade det helt perfekte sted for dig at tage hen! I den lille bitte fine butik finder du store, små, runde, tykke, smalle, høje, lave, takkede, buede, grenede og tonsvins af andre former for kaktus og sukkulenter. Alle planterne er dyrket i Danmark, og når de seje planter ender hos Kaktus København, formår de at give dem et virkelig lækkert udtryk i form at fine krukker – både meget klassiske krukker, men også krukker i det fineste keramik fra eksempelvis Matilde Digmann eller Casa Atlantica. Du kan også få super fede varianter, som er placeret i glaskugler eller såkaldte planteplaneter, som begge kan hænge frit. På hjemmesiden kan du læse, hvordan du passer din kaktus helt optimalt!

Hvor?
Jægersborggade 35, 2200 København N
Hvornår?
Man-fre: kl. 11.00-18:00, lørdag: 10.00-16.00 og søndag: lukket
Andet?
http://www.kaktuskbh.dk/#intro

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *