Granola

Granolas logo Menukort på Granola – granola anmeldelse Granola anmeldelse: Madder Marmor og borde Granola

På en af Frederiksbergs hyggeligste gader, nemlig Værnedamsvej, ligger den lille skønne café Granola. På Granola kan du få morgenmad, frokost og aftensmad. Menukortet indeholder altså et hav af lækre morgenmadsretter så som havregrød, grapefrugt, arme riddere og omeletter. Til frokost kan du finde retter som klassisk tatar og smørrebrød og til aften er snacks, forretter, hovedretter og ikke mindst et hav af desserter at finde på menukortet. Jeg kan især anbefale deres avocado-mad med spejlæg, revet citron og chili og deres hjemmelavede juice. Maden er serveret i de super autentiske og smukke omgivelser, og man kan ikke undgå at få følelsen af at man sidder på en lille fransk café i Paris. Hvis du ikke har tid til at sidde og nyde din kaffe inde i caféen, er der også mulighed for at bestille den ved vindueslugen og få den varme kaffe med på farten. Ejerne af Granola driver udover deres café også verdens hyggeligste lille hotel (Central Hotel & Café) med blot ét værelse. 

Hvor?

Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Hvornår?

Man-fre: kl.07:00-24:00, lørdag: kl. 09.00-24.00 og søndag: 09.00-16.00
Køkkenet: man-fre: kl. 07.00-22.00, lørdag: kl. 09.00-22.00 og søndag kl. 09.00-15.30

Andet?

http://www.granola.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *