Flid Marked

Flid Marked i Nørrebrohallen – Anbefaling af Johanne Schack Littografier hos Flid Marked – Anbefaling af Johanne Schack Keramik kander hos Flid Marked – Anbefaling af Johanne Schack Udklip hos Flid Marked – Anbefaling af Johanne Schack Bod med klippeklister hos Flid Marked – Anbefaling af Johanne Schack Flid Marked

Mine absolutte yndlings designmarkeder er Flid Marked i Nørrebrohallen. Ovenstående billeder er fra deres årlige julemarked, som desværre blev holdt 1. weekend i december, men fortvivl ej for Flid afholder allerede endnu et marked i det kommende forår. På Flids markeder finder du det fineste udvalg af produkter fra upcoming skandinaviske kunsthåndværkere og designere. Litografier, smykker, papirklip, keramik, møbler og julepynt der ligner babser er blot et lille udpluk af, hvad du kan finde på markederne. En rigtig god blanding af unika varer og almindelig kunstnerisk fremstilling af de smukke produkter. Så hvis du har lyst til at få øjnene op for ny kunst og inspiration til hip nordisk design samt finde lækre værker mm. som ikke lige er til at finde i enhver design butik, er Flids markeder lige noget for dig. Pssst! Entreen koster 30 kr.

Hvor?

Nørrebrohallen: Nørrebrogade 208, 2200 København N

Hvornår?

Næste forårsflid er d. 25. og 26 marts i 2017 fra kl. 11-17

Andet?

http://www.flidmarked.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *