Møller – Kaffe & Køkken

Interiør og borde hos Møller Kaffe og Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige retter hos Møller Kaffe og Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Kaffekort hos Møller Kaffe og Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Menukort hos Møller Kaffe og Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Møller – Kaffe & Køkken

Selvom du højst sandsynligt har har hørt eller set massevis af billeder fra Møller Kaffe & Køkken fortjener de alligevel en stor anbefaling herfra. Møller er nemlig med garanti, ifølge mig, et af Københavns bedste brunch steder (for ikke at nævne, at de blev vindere af Byens Bedste morgenmad/brunch både i 2015 og 2016). Hos Møller er der en total afslappet atmosfære, og stemningen er virkelig hyggelig. Konceptet er enkelt. På bordene ligger allerede ved ankomsten en seddel, hvorpå du afkrydser, hvad du ønsker at spise og drikke. Derefter går du op i baren og bestiller. Maden er ikke blot ekstremt smagfuld, men også en fryd for øjet – flot anrettet på smuk keramik. Der er simpelthen så utrolig mange valgmuligheder. Mine yndlingsretter er helt klart nuggets med mayo, bagte jordskokker, frugtsalaten og deres øllebrød med havtorn og ikke mindst deres forfriskende hjemmelavede ingefærshot med honning, citron og chili. Endnu en fordel er også, at Møller serverer deres menu helt til kl. 16, så du kan altså spise skøn morgenmad ikke blot om morgenen men hele dagen. Der er dog run på i formiddagstimerne i weekenderne og det er ikke muligt at bestille bord, så man skal lige have lidt tålmodighed for at få anvist et bord på disse tidspunkter – jeg kan dog love dig, at det er al ventetiden værd.

Hvor?

Nørrebrogade 160, 2200 København N.

Hvornår?

Man-søn: 9.00-16.00 (køkkenet lukker kl. 15.00)

Andet?

http://www.kaffeogkoekken.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *