Palermo Hollywood

Indgang til Palermo Hollywood Blå og turkis væg Glitter og hæfter Bøger Palermo Hollywood

Hvis du et kort øjeblik vil træde ind i et farverigt og glitrende univers skal du helt klart besøge Palermo Hollywood på Jægersborggade. Hos Palermo Hollywood kan du eksempelvis finde de lækreste notesbøger, coffee-table books, kogebøger og fine malebøger til børn. Udover bøger sælges der også grønne fine palmer og planter i forskellige størrelser. Èn anden ting som Palermo Hollywood med garanti kan hjælpe dig med er gearet til din fest. Jeg kan garantere dig for at Palermo Hollywood er indehaver af Nørrebros skæggeste fest-gear i form af farverige guirlander, balloner og confetti. Palermo Hollywood er altså et farverigt og spasfuldt univers der emmer af et gigantisk pift af humor og coolness.

Hvor?

Jægersborggade 31, 2200 København N

Hvornår?

Man-fre: 11.00-17.30, lørdag: 10.00-16.00.

Andet?

http://www.palermo-hollywood.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *