Chicks By Chicks

Interiør med klinker hos Chicks By Chicks Menukort Kartofler og kylling med tilbehør Forret Dessert Chicks By Chicks

Forleden dag fik jeg endelig mulighed for at prøve den bæredygtige og økologiske restaurant ‘Chicks By Chicks’ som åbnede i april 2016. Restauranten er placeret på Vesterbro Torv, hvor du kan sidde og spise dit måltid. Der er dog også mulighed for at få forskellige takeaway-combo’s med hjem så som eksempelvis: birdies, love birds og the farm, som alle består af kylling, kartofler og salat i forskellige størrelser. Det virkelig hyggelige ved Chicks By Chicks er, at man får serveret maden til deling ved bordet – jeg kan især anbefale (udover den fantastisk saftige kylling) deres chicken croqueta med lime og chili mayo til forret, skysovsen og deres avocado aioli til de sprøde kartofler. Som du næsten kan fornemme, var alle retterne i top, og de lå meget let og lækkert i maven. Prisen hos Chicks By Chicks er i den grad overkommelig, når man sammenligner med den suværene kvalitet. Der er altså ikke en finger at sætte på maden og oplevelsen hos Chicks By Chicks. (OBS! Chicks By Chicks ligger nu kun i Tivoli Food Hall)

Hvor?

Bernstorffsgade 3, 1577 København V

Hvornår?

Søn-tors: 11.00-23.00 og fre-lør: 11.00-24.00

Andet?

http://chicksbychicks.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *