Kaibosh

Lyserødt gulv hos Kaibosh København – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Kaibosh København – Anbefaling af Johanne Schack Logo hos Kaibosh København – Anbefaling af Johanne Schack Briller hos Kaibosh København – Anbefaling af Johanne Schack Kaibosh København

De smukke lyserøde gulve kan du finde midt inde på Kronprinsensgade i indre by, her sælges de fedeste solbriller fra det norske mærke Kaibosh. Hos Kaibosh København bliver du straks mødt af medarbejdere der med professionel vejledning hjælper dig med at finde dine nye briller. I butikken og online fås både herre- og damebriller med og uden styrke, enten som solbriller eller almindelige briller. Alle brillerne er til en virkelig overkommelig pris. Hvis du ikke har mulighed for at prøve brillerne i butikken, findes der også en enormt smart styleguide til ansigtsformer på deres webside, på den måde er det altså nemmere at online-shoppe et par briller tilpasset til netop din ansigtsform.

Hvor?

Kronprinsensgade 3, 1114 København
Gammel Kongevej 96, 1850 Frederiksberg
Klostergade 16, 8000 Aarhus

Hvornår?

Man-fre: 10.00-18.00 (kronprinsensgade og klostergade, fredag: 10.00-19.00), lørdag: 10.00-16.00.

Andet?

https://www.kaibosh.com/dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *