Far’s Dreng

Menukort hos Far Brunch hos Far Interiør hos Far Far’s Dreng

Midt inde i Indre København et par gader væk fra den pulserende bymidte ligger en vin, mad og kaffebar kaldet Far’s Dreng. Stemningen er autentisk og low key, servicen i top og så er maden enormt lækker. Hos Far’s Dreng kan du nyde alt fra diverse klassiske rugbrødsmadder i hip forklædning, pizzaer og salater til “kærlighedsvafler” og brunch. Min veninde og jeg købte blandt andet en “datingplate” hver som blev serveret på samme fad, hvilket var super hyggeligt. Derudover var det et rigtig lækkert blandet bræt med god ost, veltilberedt æg, krydret avocado og friskbagt brød. Da caféen er lille og velbesøgt, gælder det om at være der i god tid for at få bord. Udover maden du kan få serveret på caféen, er der også mulighed for at snuppe en matcha chia pudding, en øko skyr eller en salat med som takeaway.

Hvor?

Ny Adelgade 7, 1104 København K

Hvornår?

Man-fre: 08.00-18.00, lørdag: 09.30-18.00 og søndag: 09.30- 16.00

Andet?

http://www.farsdreng.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *